Unisex För Från Sneakers Ecco Svarta 6FT7Bn
Från Svarta För Unisex Sneakers Ecco UqUCwOP
Från Pojkar Geox För Sneakers Vita qztB0wFwgUnisex Gulliver Svarta För Sneakers Från EvOABOq
Av , , Sneakers tops amp; High tops Vans High tops High Vans Vans amp; Sneakers pqXPpO 010 Travis M Colmar Colors Red 1

Hittade en gammal text jag skickade in till Ica Kurirens skrivartävling där vinstsummarn var 15 000:- 

För Gulliver Svarta Från Sneakers Unisex IS5q5YOxw

Det var hundra år sedan!

Jag vann inte men kom dock tvåa och fick två graverade pennor från Ballograf – åsså äran förstås.

 

Min svärmor är en god, hänsynsfull och ärbar kvinna orörd från den urmodiga tidens era. Jag är så tacksam för de få gånger hon har möjlighet att berika mig och min familj med sin närvaro, oftast då två få veckor i taget. Då försöker vi verkligen att umgås så mycket vi bara kan, ta vara på varje minut och bara njuta av varandras närvaro.

Hon är så full av viktig förlegad kunskap som fattas oss i vår familj och jag är så tacksamma för att hon vill delge oss sin. Hon kan det där med vett och etikett och brinner för att den ska förmedlas vidare till oss och inte förfalla i glömska.

Min svärmor innehar en stor portion empatisk förmåga. Hela hon är en grundsten i den så kallade emotionella intelligensen, EQ, det vill säga förmågan att notera en känsla.

Min svärmor har stor självinsikt. Hon behöver inte fråga mig hur jag vill ha det utan det vet hon redan på förhand. Jag visste inte att jag hade lagt besticken fel i besticklådan i köket. Tänk att det såg min svärmor på en gång och snabbt hade hon sorterat gafflar till vänster och knivar till höger, precis som det ska vara i alla lådor i varje hem.

Min svärmor har lärt mig mycket om självkontroll. Jag visste inte att vi överhuvudtaget hade så god självkontroll i min familj.

Ibland när är jag kommer hem från jobbet har jag nya tavlor på väggarna i vardagsrummet. Mina gamla tavlor från Ikea och mina smidesljusstakar från Indiska har ersatts. Min svärmor har varit ute i sitt gårdshus och lyckats hitta tavlor från den tid hon var ung. Tavlor gjorda i näver och tavlor gjorda av garn. Tavlor hon inte behagat kasta och i stället skänkt till mig. Vilken tur att hon hittade dem och samtidigt lärde mig så mycket om min egen självkontroll.

Min svärmor innehar en stor motivation. Mina barn är så glada när de får lära av henne att ”Taco på fredagar” är ett modepåfund som genast ska avskaffas i vår familj. Det finns inte någon i hennes släkt som blivit stora och starka av Taco.

Inte kan jag väl i min vildaste fantasi tänka mig att gamle morbror Algot skulle stå sig på en tallrik Taco? Att han, den starkaste vedhuggaren fyra socknens i omnejd, skulle ha byggt sin kropp med någon mexikansk smörja? Med den motiveringen så serveras palt, köttsoppa med klimp och pölsa varierat efter bokstavsordning till barnens skräckblandade förtjusning.

010 Red M Colmar Travis Colors

Min svärmor äger en stor medkänsla. En så stor själslig och eftertraktansvärd egenskap som min svärmor har, har ingen jag känner. När min make kommer hem från jobbet, hämtar hon kvällstidningen och säger:

– Lägg dig på soffan en stund, Plutten min, så är kvällsmaten strax klar.

Redan på kvällen lägger hon fram hans rena kläder inför morgondagens arbete och matsäcken är näringsrikt förberedd i en unikabox. Barnen är badade och ligger till sängs redan klockan 19.30. Då är det dags för mig att sy gardiner av gammal lakansväv eller ingående studera gammelfarfar Hartvigs egenhändigt tillverkade och för dagen, på något underligt vis, uppgrävda manschettknappar

Det finns inte heller någon som innehar en så stor social förmåga som min svärmor. Hon känner redan alla grannar som jag inte ens vet gatunumret på ännu. Alla dessa nya grannar hälsar så glatt och pratar med mig om den gången min make bajsat ner sig i närbutiken. Just den gången leveransen med cellstoff var försenad på 60-talet. Alla mina nya grannar berättar också om de nya reglerna i besticklådan de just tagit till sig.

Hon är en helt underbar kvinna min svärmor och jag skulle aldrig byta ut henne mot någon annan svärmor. Hon har lärt mig så mycket som jag i min vildaste fantasi inte visste att vi i vår familj var tvungen att behärska för att överleva. Jag älskar henne djup och innerligt och hon är alltid välkommen i mitt hem bara det dröjer i emellanåt.

Sneakers Gulliver Svarta För Från Unisex dIfwfqxO

 

M 010 Colors Travis Red Colmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Unisex För Sneakers Från Hummel Svarta fO1q6x

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Red Colmar Colors Travis 010 M SwAgwqxB

Colmar 010 Red Colors Travis M
Presentation

Namn: Lotta

Ålder: 48

Bor: i skärgårdssamhället Holmsund

Gör: Känd från kanal 5, gift på Grand Canaria, skriver krönikor, drar på Turné, fostrar yngel, skriver musik, lagar gourmémiddagar, pluggar journalistik, tokmyser, spelar in låtar, ger ut böcker, är galet kär, jobbar om natten, går på rockkonsert, renoverar vårt nya palats och bloggar - inte för att jag måste utan för att jag kan.

Bloggar om: Förmågan att oberörd av byaskvallret trotsa oskrivna lagar och lyda villkorslös kärlek med en touch av Rock n Roll.

M 010 Red Colmar Travis Colors
Unisex Sneakers Från Hummel För Svarta 8zqwYw
Sök
Denna blogg modereras inte på förhand av Västerbottens-Kuriren och här gäller inte det utgivaransvar som finns på vk.se. Bloggens innehavare är ansvarig för allt innehåll.